RC Stavební stroje

Odběr novinek

Sklápěč Mercedes v kovovém provedení 1:14 2,4Ghz

RCK2458

Nové

Do detailu propracovaný model sklápěče Mercedes Arocs 1:14 v kovovém provedení! který je schopen vyložit až 5kg nákladu! a dále je vybaven - LED osvětlení, zvukový modul, akupak, pohon 4WD, 10 kanálů

Více informací

Tento produkt již není na skladě


Zakoupením produktu nasbírate až 65 věrnostních bodů. Váš košík bude mít celkem 65 bodů které můžete proměnit na slevový kupón v hodnotě 65 Kč.


6 521 Kč s DPH

Více informací

Tento do detailu propracovaný RC model sklápěče Mercedes Arocs nyní také v kovovém provedení 94% kov (nelicencovaný) pracuje na frekvenci 2,4Ghz, jede vpřed, vzad a zatáčí jako skutečné auto. Model je poháněn nabíjecím akupakem. Dálkové ovládání je na čtyři tužkové baterie AA a ovládá  10 funkcí.

Sklápěcí model Mercedes Arocs v exkluzivní bílé barvě vhodné pro naše kovová rýpadla a kolové nakladače.  Arocs je název slavné série nákladních vozidel značky Mercedes-Benz značky Daimler AG.
Stavební vozidla Arocs byla poprvé představena v roce 2013 a od té doby se nacházejí na mnoha stavbách po celém světě. Síla, spolehlivost a robustnost je vynikající. U tohoto licencovaného modelu lze ovládat téměř všechny funkce jako u velkého opravdového auta.
Model má pohon 4WD, uzavřenou převodovku a plně proporcionální ovládání. Je odolný proti stříkající vodě, a proto je vhodný i v terénu. Struktura a barva odpovídají originálu v tomto vysoce kvalitním modelu v kovové konstrukci, a díky tomu je tento model svým designem a funkcí jedinečný. Model je dodáván do RTR a rozsah dodávky zahrnuje vše, co je nutné pro provoz. (kromě baterií pro vysílač)


Parametry:

Vysoce kvalitní bílá barva
Ovládání 10 kanálů napájení pomocí 4x AA tužková baterie (baterky pro ovladač nejsou součástí balení - zakoupíte dole v příslušenství)
Systém 2,4 GHz (bez rušení) Funkce: vpřed / vzad / vpravo / vlevo, zvuk zapnuto / vypnuto, světlo, vyklápění
dlouhá doba jízdy (až 65 minut)
Včetně baterie (Li-Ion 2000 mAh 7,4 V)
Stejná baterie se také používá v bagru a kolovém nakladači
Včetně nabíječky (Li-Ion / USB)
Včetně vysílače (černý / pogumovaný)
Věrná původní simulace všech funkcí
Celokovové tělo včetně kabiny - kovové nejsou některé části a doplňky.
Plně proporcionální ovládání
Exkluzivní licencovaný produkt

Délka: 450 mm
Šířka: 147 mm
Výška: 187 mm
Hmotnost: 3212 g
Řízení: Proporcionální
Plyn: Proporcionální
Naklápěcí zařízení: proporcionální
Naložte až 5 kg
Přenos ovládání modelu 2,4 GHz

Pro dlouhou dobu jízdy až cca 2 hodiny

 Doporučujeme dokoupit - kvalitní Li-on akumulátor s kapacitou 3550 mAh 2s pro dlouhou jízdu vašeho modelu naleznete dole v příslušenství

Recenze

Napsat recenzi

Sklápěč Mercedes v kovovém provedení 1:14 2,4Ghz

Do detailu propracovaný model sklápěče Mercedes Arocs 1:14 v kovovém provedení! který je schopen vyložit až 5kg nákladu! a dále je vybaven - LED osvětlení, zvukový modul, akupak, pohon 4WD, 10 kanálů

Napsat recenzi





Příslušenství

DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.