NOVINKY

Odběr novinek

DoubleE RC auto Land Rover Defender ve verzi Pro, 1:8 RTR sada

FM101PRO

Nové

DoubleE RC auto Land Rover Defender ve verzi Pro s mnoha vylepšeními a maximální výbavou, 1:8 RTR sada

Více informací

Tento produkt již není na skladě


Zakoupením produktu nasbírate až 206 věrnostních bodů. Váš košík bude mít celkem 206 bodů které můžete proměnit na slevový kupón v hodnotě 206 Kč.


20 626 Kč s DPH

Více informací

MĚŘÍTKO 1:8 * LED OSVĚTLENÍ * NAVIJÁK * VYSÍLAČ FLYSKY * REGULÁTOR HOBBYWING 80A * 4X4 * PROPRACOVANÝ INTERIÉR * MAKETOVÉ PROVEDENÍ * MOTOR BRUSHED 550 * PROPORCIONÁLNÍ * 2STUPŇOVÁ KOV. PŘEVODOVKA * UZAMČENÉ DIFERENCIÁLY * KOVOVÉ KARDANY * MĚKČENÉ GUMOVÉ PNEU * KAROSERIE VYZTUŽENÁ UHL. VLÁKNY * RTR * MNOHO KOVOVÝCH TUNINGOVÝCH ČÁSTÍ PODVOZKU V ZÁKLADU

Náš Defender FM101 je nyní dostupný ve verzi Pro s regulátorem Hobbywing 1080 s brzdou z kopce (automaticky brzdí z kopce) a digitálním vysílačem Flysky GT-5! Díky četným inovativním funkcím je tento model dvakrát zábavnější než standardní verze. Díky kombinaci vysoce kvalitního plastu vyztuženého uhlíkovými vlákny a prvotřídních kovových a hliníkových dílů nabízí podvozek vynikající průchodnost terénem. Olejem plněné hliníkové tlumiče zajišťují plynulou jízdu i v těch nejdrsnějších terénních podmínkách. Na CNC vyrobená kovová dvourychlostní převodovka s ochranou proti přetížení umožňuje FM101-Pro zdolat téměř jakýkoli terén. Bez ohledu na to, zda se jedná o vysoký točivý moment na nerovných silnicích nebo vysoké rychlosti na rovných cestách, s FM101-Pro nikdy nezklamete v terénu díky propracovanému zavěšení náprav. V FM101-Pro je instalován regulátor Hobbywing 1080 s brzdou z kopce - to znamená, že funkce automatického brzdění se aktivuje při jízdě z kopce po uvolnění páky plynu. Převodový poměr - řazení rychlostních stupňů lze ovládat i na dálku – v závislosti na povrchu, po kterém se Defender právě pohybuje. Pokud máte stále potíže nebo dokonce uvíznete v hlubokém bahně, náš Defender má naviják, který vám umožní snadno se dostat z nejtěžších situací. Celý balíček doplňují trvale uzamčené celokovové diferenciály, ktere jsou rovněž vyráběny na CNC strojích. Pomocí vysílače můžete ovládat svůj model jako obvykle (vpřed/vzad, vpravo/vlevo) a osvětlení lze také zapínat/vypínat. 2-stupňový spínač umožňuje řazení 2-stupňové převodovky. Lanový naviják lze ovládat vpřed nebo vzad pomocí 2 přídavných tlačítek. FM101 ale nevyčnívá jen z hlediska technologie – je také designově a tedy vizuálně působivým modelem. Všechny dveře i víko zavazadlového prostoru lze otevírat. Nechybí ani střešní nosič s drobnými doplňky. Balení také obsahuje dvě plnohodnotná rezervní kola, které lze v případě potřeby kdykoliv použít. Přidanou hodnotou a vůbec ne běžnou věcí, je možnost manuálního otevírání všech 5 dveří a přední kapoty, pod kterou se chytře ukrývá řídící jednotka s hlavním vypínačem a prostorem pro baterii. O kontakt se zemí se starají měkčené gumové pneumatiky, které jsou namontovány na nezávisle zavěšené nápravy, tlumené eloxovanými ALU olejovými tlumiči.

Technické specifikace:
Ofifielní licencovaný produkt od Land Rover
Měřítko 1:8, pohon 4 WD
Servo řízení digitální s kovovými převody a tahem 21kg
Speciální crawlerový motor brushed 550
Uzamčené diferenciály, kovové kardany a hnací hřídele
2 stupňová kovová převodovka
Eloxované ALU olejové tlumiče
Otevíratelné dveře 5 + kapota
Volantový pogumovaný ovladač 2.4 GHz FlySky GT-5
Regulátor HobbyWing Waterproof 1080/80A
Programovací karta Hobbywing
Dosah až 200 metrů
Akumulátor Li-Ion 7,4V / 3000 mAh
Doba provozu až 30 minut
Doba nabíjení cca 2,5 hodiny
Délka 610 mm
Šířka 240 mm
Výška 290 mm

Obsah balení:
Land Rover Defender D110PRO Wagon 1:8, antracit
Volantový Fly Sky GT-5 ovladač 2.4 GHz s náhradním gripem
Akumulátor Li-Ion 7,4V / 3000 mAh
Programovací karta s kabelem
Nabíjecí USB kabel
Náhradní kolo 2x (pneu + ráfek)
Nářadí a drobné díly
Manuál

Model je vhodný pro děti od 14 let. Pro zprovoznění budete potřebovat 4x AA baterii do ovladače.
Pro náhradní díly navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.

Video k produktu: https://youtu.be/pItBiQPehIA?si=qdI_

Recenze

Napsat recenzi

DoubleE RC auto Land Rover Defender ve verzi Pro, 1:8 RTR sada

DoubleE RC auto Land Rover Defender ve verzi Pro s mnoha vylepšeními a maximální výbavou, 1:8 RTR sada

Napsat recenzi





DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.