Auta

Odběr novinek

Velký RC traktor s funkční kropící cisternou 1/16 2,4Ghz

E355-003

Nové

Traktor s funkční kropící cisternou 1/16

Více informací

Tento produkt již není na skladě


Zakoupením produktu nasbírate až 15 věrnostních bodů. Váš košík bude mít celkem 15 bodů které můžete proměnit na slevový kupón v hodnotě 15 Kč.


1 590 Kč s DPH

Více informací

Představujeme dálkově ovládaný traktor 1:15 se sprinklerovou nádrží - perfektní dárek pro ty, kterým nestačí běžná jízda. Nabízený traktor může jezdit vpřed, vzad, otáčet se do strany, trubku a navíc je vybavena nádrží, která může být naplněna vodou na zalévání a nebo hnojení pole.

Další výhodou jsou zvuky generované traktorem a pracovní světla. Za zmínku stojí také systém automatického vypnutí hračky v případě dlouhé nečinnosti - nemusíme se obávat, že model, který zůstane při hraní, se zcela vybije.

Model je ve verzi RTR, což znamená, že je připraven hrát hned po vybalení z krabice. Stačí vložit vlastní baterie AA a nabít přiložený akumulátor.

Traktor je velmi pěkně zpracovaný. Model je převodován do pomala a má tak velkou sílu a záběr v terénu. Velkou výhodou je také LED osvětlení. Provoz doprovází zvukové efekty motoru, které lze snadno vypnout.  

S pohonem zadních kol jezdí rychlostí cca 3km/hod. Díky frekvenci 2.4Ghz můžete mít celou flotilu těchto modelů a nebudou se vám vzájemně rušit. Jako jediný traktor má nabíjecí akumulátor. Akumulátor lze nabíjet přiloženou USB nabíječkou odkudkoliv, například z power banky. Pro dosažení maximální doby jízdy traktoru až 150 minut lze dokoupit vysokokapacitní pohonný akumulátor, který naleznete níže v příslušenství.

 

Test RC Káně: Konečně velký traktor, který nejezdí jako závodní auto, ale pěkně pomalu. Model traktoru je převodován do síly a stává se tak nejlepším traktorem v poměru ceny a kvality.  

Přednosti :

  • jezdí pomalu cca 3km/hod. a je převodován do síly, což u konkurenčních traktorů bývá velký problém, protože většinou jezdí rychle jako závodní auto a na trávě nejezdí vůbec
  • možné dokoupení silného akumulátoru pro jízdu a zábavu až 150 minut !
  • zvuk motoru, který lze také snadno vypnout a to ocení především rodiče
  • klakson a pípání při zpátečce
  • zvládá jízdu venku, v terénu a také na trávě
  • ovládání je v pásmu 2,4 GHZ, to znamená, že se neruší s jiným RC modelem a lze provozovat třeba 10 modelů najednou bez rušení
  • ovládání nemá teleskopickou anténu a tak není co ulomit, jako tomu bývá téměř vždy, když je u vysílače anténa
  • možné dokoupení valníku, který jen snadno zapojíte a ovládáte přímo ovladačem od traktoru jeho vyklápění 
  • led osvětlení
  • traktor dokáže ovládat dálkově i příslušenství, jako je valník a obraceč sena a cisternu
  • off Timer (automatické vypnutí při nečinnosti modelu) a to se hodí, když zapomenete hračku vypnout!

Obsah balení a co lze dokoupit :

  • Velký RC traktor osazený elektronikou připravený k jízdě a také funkční cisterna na vodu o celkové délce soupravy více než 700mm
  • Ovládání, 2,4Ghz 
  • USB nabíječka s kabelem

Technické údaje:
Délka: ~ 375 mm    valník délka 350 mm
Šířka: ~ 170 mm
Výška: ~ 210 mm
Hmotnost: ~ 1060 g

Do ovladače traktoru budete potřebovat 2x AA tužkovou baterii, postačí kvalitní alkalická pro provoz ovladače na několik měsíců. Lze také použít nabíjecí baterie. Vše najdete níže v příslušenství.

Recenze

Napsat recenzi

Velký RC traktor s funkční kropící cisternou 1/16 2,4Ghz

Traktor s funkční kropící cisternou 1/16

Napsat recenzi





Příslušenství

DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.