Milí zákazníci,

oznamujeme Vám důležitou změnu v našem e-shopu. Chtěli bychom vás informovat, že jsme předali provoz a vlastnictví našeho e-shopu novému majiteli.

Nový majitel je Lucie Dostálová. Jsme přesvědčeni, že tato změna přinese řadu výhod a inovací, které vám umožní ještě pohodlnější a efektivnější nákupy.

Přechod na nového majitele probíhá s maximální péčí a opatřeními, abychom minimalizovali jakékoli případné nepříjemnosti nebo výpadky během tohoto procesu. Všechny informace o vašich objednávkách, platebních údajích a osobních údajích budou pečlivě přeneseny do nového systému, aby byla zajištěna kontinuita vašich nákupních zážitků.

Během přechodu bychom vás rádi požádali o trochu trpělivosti a pochopení. Může se stát, že během této doby dojde k menším prodlevám nebo změnám ve funkcionalitě e-shopu, avšak věříme, že nový majitel udělá všechno proto, aby tyto přechodné obtíže minimalizoval.

Rádi bychom využili této příležitosti k poděkování za vaši dlouhodobou podporu a věrnost. Vaše důvěra a spokojenost jsou pro nás nejvyšší prioritou a jsme pevně odhodlaní zajistit, že vás budeme i nadále potěšit kvalitními produkty a skvělým zákaznickým servisem.

Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy ohledně této změny, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím našich kontaktů uvedených na našem webu. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a ujistíme vás, že se budeme snažit, aby tato změna proběhla co nejsnadněji pro všechny zúčastněné strany.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na další vzájemnou spolupráci.

S přátelským pozdravem,

Lucie Dostálová