V současné době se nabídka Dronů na Českém trhu cca 10x rozrostla za poslední rok. Nadále zkoušíme a testujme téměř všechny drony na trhu a jen za tento rok jsme otestovali více než 100 obdobných dronů, kvadrokoptér, hexakoptér, novinek a super novinek. Po otestování opravdu velkého množství dronů musíme říci, že tento výrobek Syma X5C je stále jeden z nejlepších dronů v poměru ceny a parametrů vlastností atd. na celém světovém trhu pro konec roku 2016.

RC Kvadrokoptéru máme řádně otestovanou. Poměr kvality a ceny je perfektní a to i pro konec roku 2016. Ovladatelnost od 5 let (za doprovodu dospělé osoby). Bezkonkurenční předností je velice jemné/snadné a přesné řízení, které nemají kvadrokoptéry v mnohem vyšších  pořizovacích cenách. Také nebývalá odolnost při nárazu. Doporučujeme jako první RC model pro každého, vše se naučíte snadno sami. Jednodušší ovládání než RC letadla a RC vrtulníky

Řada funkcí u novinek modelů RC koptér do 8 tisíc, jako jsou funkce kompasu, návratu, chytrého ovládání, držení výšky a další funkce, prostě funguje jen velice špatně. Díky těmto nedoladěným funkcím dronu budete s modelem bohužel narážet, padat, nebo o model rovnou přijdete. Vzhledem k těmto faktům doporučujeme na tyto funkce u Dronů do 8 tisíc vůbec nehledět protože jsou nežádoucí pro bezpečné létání a na 99% model s těmito funkcemi rozbijete, nebo Vám dron ulétne. Funkce návratu, kompasu, inteligentního řízení, držení výšky a další funkce spolehlivě funguje, ale pouze u Dronů s GPS. Tyto modely jsou bez kamery k dostání od cca 8 tisíc.                     

Dron Syma X5C vyrábí čínská firma Syma. Jedná se však o výrobek velice precizní a ve své třídě a ceně nemá konkurenci. Avšak i čínské firmy se napodobují navzájem a produkují kopie, které jsou na první pohled nerozpoznatelné. Nakupujeme pouze originální dron Syma, přímo od výrobce.  

Garantujeme originální výrobek SYMA X5C. Na trhu jsou zdařilé napodobeniny, které jsou na první pohled totožné a né vždy fungují dobře a né vždy mají pružné plastové materiály a podobně.

[PRODUKT]