Nejdůležitější vlastnost Dronu jsou letové vlastnosti. Výkon motorů a dobře fungující gyroskopy jsou základem a srdcem každého dobrého dronu. Pokud nemáte tento parametr u dronu dobře fungující, tak už je v celku jedno jaké další funkce máte.

Proč? Je to snadné. Bez dostatečného výkonu je to jenom boj o samotný let Dronu a jen zázrakem řízení zvládnete. Nevýkonné drony často končí pádem, ulétnutím či omlácením o zem.

K čemu je potřeba dostatek výkonu motorů s rezervou? A proč nestačí, když Dron sotva letí? Myslíte, že budete létat pomalu a opatrně a tak to stačí?
NE, to opravdu nestačí. Zafoukal vítr a dron nutně potřebuje výkon motoru na tuto změnu a na korekci foukání větru. Pokud však výkon nemá, no to je pak kolíbačka ve větru, propadnutí dronu na zem, na střechu a nebo ho to rovnou odfoukne a o dron příjdete úplně, tak jako již tisíce zákazníků, kteří nalétli na krásné videa a ukázky prodejců.

Létat lze i za bezvětří, to je jasné, ale kdy to je? A co nahoře tam nefouká ? Prostě bez výkonu motorů si zalétáte dobře, ale maximálně v hale a nebo jednou za 14 dní na podvečer.

V našem eshopu se zařazují jen Drony, který tento potřebný výkon a letové vlastnosti vždy mají. Spokojený zákazník je dobrý zákazník.


Jak si vybrat dobrý Dron? A nalétnout na desítky novinek Dronů, které fungují velice špatně?

Myslíte si, že u dronů do 8 tisíc fungují funkce návratu na start, barometr, kompas, inteligentní řízení, hlídání výšky a další možné a nemožné prvky vychytralých výrobců?
Ano fungují, ale tak špatně, že pokud tyto funkce zapnete, tak Vás čeká nemilé překvapení, které končí pádem, nárazem, rozbití dronu o pevnou překážku a nebo ulétnutí.

Tyto funkce fungují velice dobře, ale pouze u Dronů s GPS!!! Cena Dronu s GPS, bez kamery je však nad 8 tisíc Kč.

Podrobně jsme problematiku dronů sepsali na http://dronfpv.cz/