Lodě

Odběr novinek

Bullet V2 rychlostní člun RTR 2.4GHz Brushless

Nové

Rychlostní člun s elektrickým pohonem s plastovým trupem o délce 729 mm pro lehce adrenalinové (přes 45 km/h!) poježdění na větších vodních plochách

Více informací

Není skladem


Zlevněný produkt, bez věrnostních bodů.


6 430 Kč s DPH

6 990 Kč

-560 Kč

Více informací

Rychlostní člun s elektrickým pohonem s plastovým trupem o délce 729 mm pro lehce adrenalinové (přes 45 km/h!) poježdění na větších vodních plochách. Model je dodáván téměř hotový, připravený k vyplutí (stačí namontovat kormidlo a lodní šroub, uložit přijímač do dodávaného gumového balónku na ochranu před vodou, nabít a vložit pohonné akumulátory) s vysokovýkonným střídavým motorem D2815 s vodním chlazením. Chladící voda je nasávána tryskou v kormidle, ven z lodi je odváděna z pravého boku. Výkon motoru je přenášen přímou spojkou na pružnou lodní hřídel uloženou v teflonovém pouzdru (s nastavitelným sklonem) s poloponořeným dvoulistým šroubem. Směr jízdy je ovládán kormidlem zhotoveným z CNC obráběných duralových dílů.

Ovládání zajišťuje dvoukanálový pistolový vysílač 2,4GHz, palubní elektronika zahrnuje čtyřkanálový přijímač, vodou chlazený elektronický regulátor otáček 60 A chráněný proti proniknutí vody a standardní servo kormidla. Ovládání kormidla i otáček motoru je samozřejmě plně proporcionální.

Přístup k motoru, akumulátorům a elektronice zajišťuje odnímací kryt, který se po obvodu přelepuje samolepící páskou pro zajištění dokonalé vodotěsnosti.

Pro napájení modelu je dodáván tříčlánkový Li-pol akumulátor 11,1 V 2200 mAh se zatížitelností 35C, pro napájení vysílače budete potřebovat 4 AA (tužkové) alkalické baterie nebo NiMh akumulátory.

RC set obsahuje: hotový model připravený k plavbě, Li-poly akumulátor 11,1 V 2200 mAh, náhradní lodní šroub, dvoukanálový pistolový vysílač, rychlonabíječ s napájením 12V, plastový stojánek, imbusovou kličku, gumový balónek a návod k obsluze.

Délka [mm]

Délka [mm]729
Šířka [mm]180
Stavební náročnostS0
Náročnost pilotážeP1,P2

RC vybavení:

Motor*D2815
Regulátor*60A
Akumulátor pohonný*LiPo 11,1 V 2200 mAh
Lodní šroub*2-listý 40 mm x1,4
Serva*1x standardní
RC souprava*2 kanály
*)Součást RC setu

Recenze

Napsat recenzi

Bullet V2 rychlostní člun RTR 2.4GHz Brushless

Rychlostní člun s elektrickým pohonem s plastovým trupem o délce 729 mm pro lehce adrenalinové (přes 45 km/h!) poježdění na větších vodních plochách

Napsat recenzi





Příslušenství

DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.