Drony

Odběr novinek

Syma X5Cs - SYMA RC 16982 bílá

Nové

SYMA X5Cs s HD kamerou je Originální Dron a je nástupcem povedené verze Syma X5C s řadou vylepšení. Kvadrokoptéra SYMA X5SC je luxusně zpracovaná i po stránce designu, stává se tak klenotem mezi Drony

Více informací

Není skladem


Zlevněný produkt, bez věrnostních bodů.


1 789 Kč s DPH

2 589 Kč

-800 Kč

Více informací

Syma X5Cs HD

RCkáně testy : novou verzi máme řádně otestovanou a přinášíme přesné informace viz. níže. Nárazuvzdornost dopadla na výbornou, letové vlastnosti jsou stejně perfektní jako u předešlé X5C. Zpracování stroje je krásné a elegantní.

=> Aktualizace informací pro konec roku dne 9.10.2017  <=

V současné době se nabídka Dronů na Českém trhu cca 10x rozrostla za poslední rok. Nadále zkoušíme a testujme téměř všechny drony na trhu a jen za tento rok jsme otestovali znovu velké množství obdobných dronů, kvadrokoptér, hexakoptér, novinek a super novinek. Po otestování opravdu velkého množství dronů musíme říci, že tento výrobek Syma X5sc je stále jeden z nejlepších dronů v poměru ceny a parametrů, vlastností atd. na celém světovém trhu pro konec roku 2017.

Řada funkcí u novinek modelů RC koptér do 8 tisíc bez GPS jako jsou funkce kompasu, návratu, chytrého ovládání, držení výšky a další funkce prostě fungují jen velice špatně. Díky těmto nedoladěným funkcím dronu budete s modelem bohužel narážet, padat, nebo o model rovnou přijdete. Vzhledem k těmto faktům doporučujeme na tyto funkce u Dronů do 8 tisíc bez GPS vůbec nehledět, protože jsou nežádoucí pro bezpečné létání a na 99% model s těmito funkcemi rozbijete, nebo Vám dron ulétne.

Lákavé novinky a super truper pecky výrobců a prodejců Levnějších dronů - Funkce návratu, kompasu, inteligentního řízení, držení výšky a další funkce spolehlivě fungují, ale pouze u Dronů s GPS. Tyto modely jsou bez kamery k dostání od cca 5 tisíc. U dronů bez GPS je to past, která se rovná z 99% rozbití modelu.



Vylepšení o proti předchůdci Syma X5C :

  1. Zvětšený prostor pro uložení akumulátoru. Lze vložit i tento speciální akumulátor s kapacitou 1200 mAh a to volně se snadnou výměnou. Doba letu stroje je pak poctivých 14 minut.
  2. Na základní baterii dodávanou s modelem 500 mAh létáte cca 6-7 minut a to je přesný údaj. Uváděné doby letu tohoto stroje  10 - 12 minut u většiny prodejců v ČR je běžná neznalost produktu a nebo záměrné klamání.
  3. Výkon motorů je cca o 10 % více, než u verze X5C, ale i tak nepočítejte s létáním za větru. Ano, snese mírné foukování větru
  4. Bezpečný dosah je do 50-ti m maximální dosah je 70 m
  5. Uváděné dosahy u jiných prodejců až 150 m jsou špatné - neznalost produktu a nebo záměr.
  6. Vylepšený podvozek je vyšší, což lépe chrání kameru a lépe vypadá.
  7. Zakrytované spodní převody znamenají, že se nezamotává do převodů tráva a jiné nečistoty.
  8. Nový design je opravdu povedený, také zpracování je precizní a přesné.
  9. přiložená karta SD 4G


Nová Syma X5sc je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. Dron je dodáván s HD kamerou s režimem videa, či pořizování fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je perfektní i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5Cs je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat, jakým směrem letíte. Těšit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 4GB SD kartu a USB čtečku karet, takže v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu.


Komentář RC Káně : RC Kvadrokoptéru máme řádně otestovanou. Poměr kvality a ceny je perfektní. Ovladatelnost od 5-ti let (za doprovodu dospělé osoby). Bezkonkurenční předností je velice jemné/snadné a přesné řízení, které nemají kvadrokoptéry v mnohem vyšších  pořizovacích cenách. Také nebývalá odolnost při nárazu. Doporučujeme jako první RC model pro každého, vše se naučíte snadno sami. Jednodušší ovládání, než RC letadla a RC vrtulníky

Vlastnosti RC modelu  SYMA X5sc

  • Rozlišení HD Videokamery 720p (1280 × 720 16:9) 30 snímků za vteřinu
  • 6-axis gyro pro stabilizaci letu (nová  řídící elektronika pracuje přesně a jemně)
  • Režim pro začátečníka a pokročilého L/H
  • Režim akrobacie (zmáčknutí tlačítka = automatický obrat o 360 stupňů do všech směrů)
  • Elegantní kryty vrtulí
  • Silnější odolnost proti větru, snadné ovládání.
  • Frekvence 2,4Ghz - možno létat s více stroji na jednom místě
  • 4 kanálový systém ovládání - možno létat všemi směry
  • Záznam videa probíhá na přiloženou kartu mikro SD, kterou si pak jednoduše přehrajete na PC
  • Napájení RC soupravy: 4x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • Váha Kvadrokoptéry pouze 92g (bez akumulátoru)
  • Průměr rotoru: 14cm
  • Průměr modelu: cca 38cm
  • Délka/šířka: 31cm
  • Výška: cca 8cm
  • Skutečná doba letu: cca 5 - 7 minut (uváděná doba letu u desítky obchodů v ČR  12 minut je známkou neznalosti svého produktu a nebo záměrným klamáním)
  • Dosah 50 - 70m, reálně je bezpečný dosah do 50-ti m (uváděný dosah 150 m u konkurenčních obchodů je údaj mimo realitu tohoto stroje).



Obsah balení:

RC model kvadrokoptéry SYMA X5Cs
RC vysílač 2,4Ghz
Náhradní vrtule 4ks
ochrané kryty vrulí a motorů 4x
USB čtečka paměťových karet
USB nabíječka
Šroubovák
Micro SD 4G
1x Český návod k obsluze
1x Český návod RCkáně první lety s kvadrokopterou

Upozorění : Již několik zákazníku nemohlo najít šroubováček a podvozkové nohy - Jsou součástí balení a jsou umístěny ze spodní strany uvnitř plastové výplně krabice.  

Budete potřebovat : 4x AA tužkové baterie pro napájení ovladače, kvalitní alkalické postačí pro cca 5 hodin provozu.
Doporučujeme dokoupit : 1 - 2x náhradní akumulátor kvadrokoptéry (z praxe víme, že 1x akumulátor je málo), naleznete níže v příslušenství

Syma X5C - X5Cs Kalibrace

Recenze

Napsat recenzi

Syma X5Cs - SYMA RC 16982 bílá

SYMA X5Cs s HD kamerou je Originální Dron a je nástupcem povedené verze Syma X5C s řadou vylepšení. Kvadrokoptéra SYMA X5SC je luxusně zpracovaná i po stránce designu, stává se tak klenotem mezi Drony

Napsat recenzi





Příslušenství

DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.