Drony

Odběr novinek

K800B Wifi nejhezčí dron na trhu s wifi kamerou

Nové

Jedná se o většího bratříčka modelu K300, který se ukázal jako nejméně poruchový dron mezi několika desítkami jiných konkurenčních dronů.

Více informací

Tento produkt již není na skladě


Zlevněný produkt, bez věrnostních bodů.


2 190 Kč s DPH

3 290 Kč

-1 100 Kč

Více informací

Jedná se o většího bratříčka modelu K300, který se ukázal jako nejméně poruchový dron mezi několika desítkami jiných konkurenčních dronů. Také v našich testech předvedl výkon o 50% větší než testovaná Syma X8C, X8W, a je o 30% silnější, než dron V353. Nový extrémně stabilní RC model dronu K800 zvládne boj s větrem, dokáže fantasticky akcelerovat a díky svému inovativnímu designu přitahuje pohledy zvědavců. Dron je vhodný pro létání venku i uvnitř. Začátečníkům nabízí snadné a plynulé ovládání a pro pokročilé uživatele je připraven druhý úrovňový stupěň pro sportovnější létání. Tento model patří mezi větší kousky, jeho úctyhodné rozměry jsou 52cmx52cm. Kvadrokoptéra disponuje nejnovějším systémem stabilizace se 6-osým Gyroskopem. RC kvadrokoptéra K800 poskytuje neuvěřitelnou kombinaci trojrozměrné kontroly letu, inovativního designu a spojuje v sobě poslední technologické novinky použité v elektromotorech a gyroskopu modelu. Zajímavostí je také tlačítko na dálkovém ovladači, které umožňuje provádět akrobacii v úhlu 360 stupňů! Ovládání je pomocí profesionálního 2.4GHz vysílače, což zaručuje dosah do 150m. Model je dodáván ve 2 barevných variantách. Kromě toho, K800 je vybaven kvalitní kamerou s wifi přenosem pro přenos v reálném čase do tabletu nebo telefonu vybaveného operačním systémem Android, nebo Apple.

Hlavní přednosti:
Vyrobeno z lehkého odolného plastu
Vysílač vybaven LCD displejem
Rychlost letu až do 40 km/h!
WiFi kamera

Technická specifikace:
Rozměry modelu: 520x520x200 mm
Baterie modelu: Li-po 7.4V 2000mAh
Dobíjecí adaptér: USB
Doba nabíjení: 200 minut
Doba letu: 8 minut
Kamera: WiFi kamera
Frekvence ovládání: 2,4GHz nebo jiné
Dosah ovládání:
150 m
Baterie ovládání:
4 x AA (nejsou součást balení)

Balení obsahuje:
Dron K800
Ovladač na frekvenci 2,4 GHz
Baterii modelu
Wifi kameru
USB kabel pro nabíjení modelu
Držák mobilního telefonu
Sadu náhradních vrtulí
Uživatelský manuál

Recenze

Napsat recenzi

K800B Wifi nejhezčí dron na trhu s wifi kamerou

Jedná se o většího bratříčka modelu K300, který se ukázal jako nejméně poruchový dron mezi několika desítkami jiných konkurenčních dronů.

Napsat recenzi





DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.