Drony

Odběr novinek

Syma X5Cs - SYMA RC 16982

Nové

SYMA X5Cs s HD kamerou je Originální Dron a je nástupcem povedené verze Syma X5C s řadou vylepšení. Kvadrokoptéra SYMA X5SC je luxusně zpracovaná i po stránce designu, stává se tak klenotem mezi Drony

Více informací

Není skladem


Zlevněný produkt, bez věrnostních bodů.


1 889 Kč s DPH

2 589 Kč

-700 Kč

Více informací

Syma X5Cs HD

RCkáně testy : novou verzi máme řádně otestovanou a přinášíme přesné informace viz. níže. Nárazuvzdornost dopadla na výbornou, letové vlastnosti jsou stejně perfektní jako u předešlé X5C. Zpracování stroje je krásné a elegantní.

=> Aktualizace informací pro konec roku dne 9.10.2017  <=

V současné době se nabídka Dronů na Českém trhu cca 10x rozrostla za poslední rok. Nadále zkoušíme a testujme téměř všechny drony na trhu a jen za tento rok jsme otestovali znovu velké množství obdobných dronů, kvadrokoptér, hexakoptér, novinek a super novinek. Po otestování opravdu velkého množství dronů musíme říci, že tento výrobek Syma X5sc je stále jeden z nejlepších dronů v poměru ceny a parametrů, vlastností atd. na celém světovém trhu pro konec roku 2017.

Řada funkcí u novinek modelů RC koptér do 8 tisíc bez GPS jako jsou funkce kompasu, návratu, chytrého ovládání, držení výšky a další funkce prostě fungují jen velice špatně. Díky těmto nedoladěným funkcím dronu budete s modelem bohužel narážet, padat, nebo o model rovnou přijdete. Vzhledem k těmto faktům doporučujeme na tyto funkce u Dronů do 8 tisíc bez GPS vůbec nehledět, protože jsou nežádoucí pro bezpečné létání a na 99% model s těmito funkcemi rozbijete, nebo Vám dron ulétne.

Lákavé novinky a super truper pecky výrobců a prodejců Levnějších dronů - Funkce návratu, kompasu, inteligentního řízení, držení výšky a další funkce spolehlivě fungují, ale pouze u Dronů s GPS. Tyto modely jsou bez kamery k dostání od cca 5 tisíc. U dronů bez GPS je to past, která se rovná z 99% rozbití modelu.



Vylepšení o proti předchůdci Syma X5C :

  1. Zvětšený prostor pro uložení akumulátoru. Lze vložit i tento speciální akumulátor s kapacitou 1200 mAh a to volně se snadnou výměnou. Doba letu stroje je pak poctivých 14 minut.
  2. Na základní baterii dodávanou s modelem 500 mAh létáte cca 6-7 minut a to je přesný údaj. Uváděné doby letu tohoto stroje  10 - 12 minut u většiny prodejců v ČR je běžná neznalost produktu a nebo záměrné klamání.
  3. Výkon motorů je cca o 10 % více, než u verze X5C, ale i tak nepočítejte s létáním za větru. Ano, snese mírné foukování větru
  4. Bezpečný dosah je do 50-ti m maximální dosah je 70 m
  5. Uváděné dosahy u jiných prodejců až 150 m jsou špatné - neznalost produktu a nebo záměr.
  6. Vylepšený podvozek je vyšší, což lépe chrání kameru a lépe vypadá.
  7. Zakrytované spodní převody znamenají, že se nezamotává do převodů tráva a jiné nečistoty.
  8. Nový design je opravdu povedený, také zpracování je precizní a přesné.
  9. přiložená karta SD 4G


Nová Syma X5sc je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. Dron je dodáván s HD kamerou s režimem videa, či pořizování fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je perfektní i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5Cs je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat, jakým směrem letíte. Těšit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 4GB SD kartu a USB čtečku karet, takže v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu.


Komentář RC Káně : RC Kvadrokoptéru máme řádně otestovanou. Poměr kvality a ceny je perfektní. Ovladatelnost od 5-ti let (za doprovodu dospělé osoby). Bezkonkurenční předností je velice jemné/snadné a přesné řízení, které nemají kvadrokoptéry v mnohem vyšších  pořizovacích cenách. Také nebývalá odolnost při nárazu. Doporučujeme jako první RC model pro každého, vše se naučíte snadno sami. Jednodušší ovládání, než RC letadla a RC vrtulníky

Vlastnosti RC modelu  SYMA X5sc

  • Rozlišení HD Videokamery 720p (1280 × 720 16:9) 30 snímků za vteřinu
  • 6-axis gyro pro stabilizaci letu (nová  řídící elektronika pracuje přesně a jemně)
  • Režim pro začátečníka a pokročilého L/H
  • Režim akrobacie (zmáčknutí tlačítka = automatický obrat o 360 stupňů do všech směrů)
  • Elegantní kryty vrtulí
  • Silnější odolnost proti větru, snadné ovládání.
  • Frekvence 2,4Ghz - možno létat s více stroji na jednom místě
  • 4 kanálový systém ovládání - možno létat všemi směry
  • Záznam videa probíhá na přiloženou kartu mikro SD, kterou si pak jednoduše přehrajete na PC
  • Napájení RC soupravy: 4x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • Váha Kvadrokoptéry pouze 92g (bez akumulátoru)
  • Průměr rotoru: 14cm
  • Průměr modelu: cca 38cm
  • Délka/šířka: 31cm
  • Výška: cca 8cm
  • Skutečná doba letu: cca 5 - 7 minut (uváděná doba letu u desítky obchodů v ČR  12 minut je známkou neznalosti svého produktu a nebo záměrným klamáním)
  • Dosah 50 - 70m, reálně je bezpečný dosah do 50-ti m (uváděný dosah 150 m u konkurenčních obchodů je údaj mimo realitu tohoto stroje).



Obsah balení:

RC model kvadrokoptéry SYMA X5Cs
RC vysílač 2,4Ghz
Náhradní vrtule 4ks
ochrané kryty vrulí a motorů 4x
USB čtečka paměťových karet
USB nabíječka
Šroubovák
Micro SD 4G
1x Český návod k obsluze
1x Český návod RCkáně první lety s kvadrokopterou

Upozorění : Již několik zákazníku nemohlo najít šroubováček a podvozkové nohy - Jsou součástí balení a jsou umístěny ze spodní strany uvnitř plastové výplně krabice.  

Budete potřebovat : 4x AA tužkové baterie pro napájení ovladače, kvalitní alkalické postačí pro cca 5 hodin provozu.
Doporučujeme dokoupit : 1 - 2x náhradní akumulátor kvadrokoptéry (z praxe víme, že 1x akumulátor je málo), naleznete níže v příslušenství

Syma X5C - X5Cs Kalibrace

Recenze

Hodnocení 
Karel Potměšil 24.01.2018

Syma

Dron jednoduchý na ovládání. Za chvíli se to syn bez problémů naučil. Černá barva není úplně vhodná na lítání večer. Doporučuji

    Napište svůj názor !

    Napsat recenzi

    Syma X5Cs - SYMA RC 16982

    SYMA X5Cs s HD kamerou je Originální Dron a je nástupcem povedené verze Syma X5C s řadou vylepšení. Kvadrokoptéra SYMA X5SC je luxusně zpracovaná i po stránce designu, stává se tak klenotem mezi Drony

    Napsat recenzi





    Příslušenství

    DOTAZ NA PRODUKT

    Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.