Archivní zboží

Odběr novinek

RC letadlo ST 310 2,4Ghz

Nové

 Extra odolné dvoumotorové letadélko od německé firmy Jamara je ideální startovací model nejen pro děti

Více informací

Tento produkt již není na skladě


Zlevněný produkt, bez věrnostních bodů.


989 Kč s DPH

1 490 Kč

-501 Kč

Více informací

Extra odolné dvoumotorové letadélko od německé firmy Jamara


Letadélko je vyrobeno z odolného EPP materíálu, díky němuž se stává téměř nerozbitné. Model je řízen dvoukanálovým vysílačem 2.4 GHz a je velmi snadno ovladatelný. Motory letadla jsou poháněny LI-pol baterií 3.7 V 150 Mah a nábíjení akumulátoru probíhá pomocí přiloženého USB kabelu, nebo v případě, že nemáte k dispozici USB zdroj, je v ovladači integrována USB zásuvka s výstupním napětím 5V (nouzově lze nabíjet i jiné modely s akumulátorem Li-pol do kapacity 350 Mah).

Testy a komentář RC Káně :

Podívejte se na naší novou videorecenzi níže u produktu. Letadálko se opravdu povedlo a jeho letové vlastností překonávají velice oblíbený letoun Klasik. Především mnohem lépe drží v zatáčkách (napadá po křídle a sám se vyrovnává), je také znát větší výkon motorů, což se hodí jak pro překonávání odporu větru, létání obratů, tak především pro perfektní starty z nerovného terénu.
ST310 dokonce odstartuje z kapoty vozu.

Pokud použijete do vysílače nabíjecí baterie, lze pak snadno model nabít na kopci za 20 minut a je tak možné létat celé odpoledne. Vše potřebné je součástí setu včetně 2 kusů vrtulek pro případ ztráty. Jediné, co budete potřebovat, jsou baterie do ovladače - 6 kusů typu AA (tužkové), pokud budete nabíjet z auta nebo PC, tak postačí kvalitní Alkalické, pokud budete nabíjet ze samotného ovladače, tak určitě doporučujeme nabíjecí baterie, které naleznete níže v příslušenství. RC letadlo ST310 se povedlo a vřele doporučujeme všem RC Káně.

Parametry modelu:

  • Rozpětí/Délka 310/280 mm
  • Váha 24 g
  • Pohon - 2x výkonný mikromotor
  • Vestavěný Li-pol akumulátor v letadle 
  • Kabelová USB nabíječka - je možné nabíjet z ovladače letounu a nebo z výstupu USB (počítače, notebooku, nabíječky telefonů a podobně)
  • Vysílač 2.4 GHz, 6x AA baterie tužkové, nejsou součástí balení - naleznete nížě v příslušenství
  • Doba nabíjení 20 minut - doba letu na jedno nabití až 20 minut

 

Pokud by se Vám podařilo přece jen kousek letadla ulomit, tak se nic neděje stačí použít naší bleskovou opravnou sadu a za minutu létáte dál. Opravnou sadu naleznete také níže u produktu. 

 

Recenze

Napsat recenzi

RC letadlo ST 310 2,4Ghz

 Extra odolné dvoumotorové letadélko od německé firmy Jamara je ideální startovací model nejen pro děti

Napsat recenzi





Příslušenství

DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.