Drony

Odběr novinek

SYMA X8C - RC model velké kvadrokoptéry s HD kamerou

Nové

Nová RC kvadrokoptéra s 6-osým stabilizačním systémem, HD kamerou a funkcí inteligentní kontroly orientace. Model navíc disponuje odolnou konstrukcí.

Více informací

Není skladem


Zlevněný produkt, bez věrnostních bodů.


2 500 Kč s DPH

4 990 Kč

-2 490 Kč

Více informací

 

Komentář RC Káně, testy, osobní zkušenost a realita o Syma X8C

Syma X8C je velice pěkná a stabilní za bezvětří, ale to je bohužel vše.

Syma X8C je větší kvadrokoptéra, avšak postrádá to nejdůležitější a to je výkon motorů. Slabé motory, znamenají létání pouze za bezvětří, také při běžném průletu v zatáčce, tento RC model propadává.
Pokud foukne vítr, tak motory nestačí korigovat a model se začne kolíbat k zemi.
Další problém je při klesání modelu, jakmile klesáte trochu rychleji, je na havárii zaděláno. Model i při přidání plného plynu nestačí RC kvadrokoptéru zastavit a padá i třeba 20 m !  a většinou sebou plácne o zem a podobně...

V žádném případě neunese kameru GoPro a podobně, to jsou výplody fantazií a fingovaná videa.

K syma X5C nemáme připomínek, ale Syma X8C je létající kámen.

Je to jednoduše tím, že je moc těžká, váha bez baterie je cca 520 g !  a na to instalované motory nestačí.

Například Dron Hornet HD  váží bez baterie 260g, to je polovina a ten létá perfektně a nesrovnatelně se Syma X8C

Například Rayline HD dron 265 gramů, to je další RC model, který je o něčem jiném a létá perfektně.

U obou těchto modelů můžete padat třeba volným pádem a když přidáte výkon motorů, tak se vám v okamžiku model stabilizuje. Oba fungují velice dobře. Stejně tak dokážou létat, když fouká vítr. O dosahu ovládání nemluvě.

Pokud jste hledali vylepšenou Syma X5C, tak to se bohužel nekoná. Syma X5C létá daleko lépe a ta se opravdu povedla.

Pokud hledáte extra odolnou RC kvadrokoptéru, kterou se naučí ovládat i 5-ti leté dítě a nechcete mít obavu o rozbití modelu při prvním nárazu, tak se určitě držte řady Syma X5C a nebo Syma X5Cs, ty jsou opravdu precizní na řízení a naučení pro každého zájemce. V této cenové relaci létají nejlépe ze všech konkurenčních strojů a dokonce některé výrobky i za 5 tisíc nefungují takto dobře.

RC kvadrokoptéra s HD kamerou Syma X5C Originál

Syma X5C s - dron s HD kamerou - nová verze

  RC Káně komentář na závěr: dobře zvažte nákup tohoto výrobku: Vypadá velice hezky a funguje za bezvětří, řízení je velice jemné a plynulé, ale na létání, když foukne větřík, zapomeňte, to jsou jen slova, popisky prodejců a fingovaná videa.   

 

 

Nová, extrémně stabilní RC kvadrokoptéra Syma X8C je vhodná k letu venku i uvnitř, pro začátečníky i pokročilé uživatele. Venku lze létat za úplného bezvětří, jinak hrozí pád na zem.

Tento velký model disponuje nejnovějším 6-osým stabilizačním systémem, díky kterému je kvadrokoptéra stabilní.
Design modelu je vysoce odolný vůči pádům a kolizím - to vše díky vysoké kvalitě použitých materiálů. Flexibilní materiál, ze kterého jsou vyrobeny rotorové listy je velmi odolný a riziko poškození je minimální. Model létá dobře v interiéru i venku za bezvětří.

Inteligentní naváděcí systém umožňuje let v libovolném směru bez ohledu na to, jakým směrem je kvadrokoptéra natočena vzhledem k pilotovi. Navíc RC dron obsahuje dva režimy letu (volitelné tlačítkem na ovladači) - pomalý (pro začátečníka) a rychlý (pro pokročilé uživatele). Pozoruhodná stabilita a snadné ovládání umožňuje bezproblémové řízení, které zvládne i dítě nebo člověk bez předchozích zkušeností s dálkově ovládanými modely.

Výkonné LED diody neslouží jen k barevnému efektu, ale také umožňují let ve tmě.

Syma X8C je vybavena vysoce kvalitní kamerou s rozlišením 2 MP, jejíž prostřednictvím můžete pořizovat fotografie (2560x1440) a natáčet HD videa (1280x720p).

Syma X8C umí, kromě létání v každém směru, provádět skutečné letecké akrobatické kousky, včetně otočky, flipu a spirály. stačí stisknout jedno z přiřazených funkčních tlačítek na vysílačce a vybrat směr, ve kterém má být trik proveden. Ovšem toto lze provádět ve 30-ti metrech a čekat propadnutí RC kvadrokoptéry až o 20 m a nejlépe bez kamery.

Ovládání se provádí pomocí kvalitní vysílačky na frekvenci 2,4 GHz, která má mnohem větší dosah a 100-krát rychlejší reakce, než klasické vysílačky na frekvenci 27/40 MHz. Ochrana proti rušení umožňuje provoz několika modelů ve stejnou dobu.
Prezentovaná Syma X8C je dodávána ve verzi RTF, což znamená, že je připravena k letu hned po vybalení z krabice. Vše, co potřebujete, jsou 4 ks AA baterií do vysílačky, které lze zakoupit v našem obchodě.

Vlastnosti:

  • Rozměry: 49x49x19 cm
  • Vysílačka vybavena LCD displejem, který umožňuje lepší řízení letu
  • Rychlost letu až 40 km/h
  • Dosah: 50 m
  • Doba nabíjení: 190 minut
  • Doba letu: 8 minut


Obsah balení:

  • Syma X8C
  • Vysílačka 2.4 GHz
  • Baterie: 7.4V Li-ion 2000mAh
  • 2,0 megapixelový fotoaparát
  • Paměťová karta
  • USB kabel pro nabíjení modelu
  • Sada náhradních rotorů
  • Uživatelský manuál

Recenze

Napsat recenzi

SYMA X8C - RC model velké kvadrokoptéry s HD kamerou

Nová RC kvadrokoptéra s 6-osým stabilizačním systémem, HD kamerou a funkcí inteligentní kontroly orientace. Model navíc disponuje odolnou konstrukcí.

Napsat recenzi





Příslušenství

DOTAZ NA PRODUKT

Rádi Vám odpovíme na všechny vaše dotazy.